Planning

Wednesday, November 30, 2016
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
›8:45 (30min)
›9:15 (20min)
Welcome by the Organizers
A. Bastide, S. Tarantola, T. Mara and B. Iooss
› Amphi 500
›9:35 (10min)
Welcome
Andrea Saltelli introducing Ilya M. Sobol'
› Amphi 500
›9:45 (1h)
Lessons from Sobol'
Sergei Kucherenko presented I.M. Sobol' Lessons (Video)
› Amphi 500
›10:45 (30min)
› Esplanade
›11:15 (1h15)
› Amphi 500
›12:30 (1h30)
› Esplanade
›14:00 (1h)
Present Challenges in Sensitivity Analysis
Andrea Saltelli (Univ. Autonom. Barcelona, Spain and Univ. Bergen Norway)
› Amphi 500
›15:00 (50min)
› Amphi 500
›15:50 (1h)
› Esplanade
›16:10 (40min)
› Esplanade
›16:50 (50min)
› Amphi 500
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 3